sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Teetä ja kotoilua

Viikonlopussa parasta on se, että voi syödä rauhassa aamupalaa yöpaita päällä. Voi hipsutella pitkin kotia teekuppi kädessä ilman kiirettä minnekään. Se on minun mittapuullani kotoilua Isolla K:lla.
 
Olen ollut teenjuoja jo useita vuosia. Mutta vasta Clipperin teet ovat koukuttaneet minut täysin. Ensimmäiseksi ostin valkoista appelsiiniteetä, sitten sain ystävältä piparminttuteetä ja viimeksi ostin sitruuna-inkivääriä. Makuvaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon, ja - mikä parasta - ovat vielä luomua. Kaupan päälle pakkaukset ovat todella nättejä, niitä kelpaa pitää pöydällä ihan sellaisenaan. Vai mitä mieltä olette?

Yhdestä pussista tulee reilusti makua yhteen jättimukilliseen teetä. Äitiysloman alkaessa teen kulutus tulee nousemaan pilviin, sitä varten voikin varautua hankkimalla jo nyt pari uutta lisämakua (teehankinnat pitää aina itselle perustella, kun niitä on niiiin paljon!). Kesän tullen pitää ehdottomasti kokeilla, miltä maistuu esimerkiksi valkoinen vadelmatee jääteenä.

Teemuki pitäisi varmaan myös vaihtaa vähän keväisempään, sillä tällä hetkellä juon teeni useimmiten Iittalan punaisesta Taika-mukista. Yksinkertainen syy on varmaan se, että se on suurin muki (0,4 l), mikä kaapistamme löytyy. Uusien teemukien hankinta onkin ehkä yksi haastavimmista projekteista, joten toistaiseksi saavat kyllä Taika-mukit vielä kelvata :)


Klipperin teet ovat muuten näemmä koukuttaneet montaa muutakin bloggaajaa, mm. Urban flavoursin Heidiä ja 365 days with Idan Idaa...


Sunnuntaisin lueskelen usein lehtiä teekupposen äärellä. Tänä sunnuntaina lehtivalikoima on hyvin keski-eurooppalainen. Mies toi tuliaisiksi työmatkalta pari saksankielistä sisustus-/puutarhalehteä, ja viime viikolla ilmestyi myös uusi Landhaus, jonka kävin heti ostamassa. Aiheuttavat haaveilua mitä suuremmassa määrin...
 
Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti