sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Makoisat muffinssit askarteluhuovasta

Lasinen Pentikin kakkuvati ja kupu ovat olleet tyhjillään pitkän aikaa. Syksllä minun jo piti maalata spray-maalilla käpyjä valkoiseksi ja laittaa joukkoon helminauhaa, mutta tekemättä jäi. Kakkukupu on ja pysyy tyhjillään, ja aina siivotessa mietin, mitä siihen keksisin. Siis jotakin pysyvämpää kuin tarjoamisia... Olemme saaneet kakkuvadin häälahjaksi, ja haluan sen olevan aina esillä. Mutta tyhjänä se ei pääse lainkaan oikeuksiinsa.

Viime viikonloppuna sisustuslehden välistä putosi Tiimarin mainos. Lehdestä löytyi erilaisia askarteluvinkkejä, ja yksi "resepti" ylitse muiden: muffinssit askarteluhuovasta. Nämä muffinssit sopivat kakkuvatiin kuin nenä päähän!


Meidän paikallisesta Tiimarista ei löytynyt juuri mitään noista tarvikkeista, mutta onneksi ystäväni ihana kangas- ja askartelutaivas pelasti koko jutun (sieltä tarttui taas mukaan läjäpäin kaikkea muutakin...). Sormet syyhyten pääsin eilen reseptiä testaamaan! Tällaisia tarvikkeita käytin herkkujen leipomiseen:

 
Vinkiksi niille, jotka innostuvat muffinsseja tekemään: kuumaliimapistooli on ihan ehdoton huovan liimaamisessa (ei Erikeeper, kuten kuvassa, siinä vaiheessa luulin sen vielä toimivan...). Omat huopalevyni olivat sen verran paksuja ja jäykkiä, että muffinssien rullauksessa käytin muutamia liimapisteitä, jotta ne pysyvät paremmin kasassa. Samoin vuokien liimaus kävi tosi helposti pistoolilla.

Tässä lopputulos: Cup Cakes á la Taigaduu! Eivätkö olekin syötävän näköisiä? Suosittelen muillekin herkkusuille ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti