maanantai 4. maaliskuuta 2013

Synttärilahjaksi käsityöinnostusta

Eilen juhlittiin kummityttömme synttäreitä. Tyttö täytti jo 6 vuotta! Hän alkaa olla sen ikäinen, että kiinnostuu erilaisista askarteluista ja näpertelystä. Halusin kannustaa häntä kädentaitojen pariin, ja siksi lahjamme olivatkin sen mukaiset.
 
Prinsessajuttuja piti tyttöselle tietysti olla. Erilaisista koruseteistä valitsimme Disneyn korutehdas-pakkauksen, joka sisältää kaikenlaisia tarvikkeita erilaisten korujen tekemiseen. Pakkauksessa on erilaisia muotteja ja massoja helmien valmistukseen sekä muita korutarvikkeita. Ilmeisesti lahja oli mieleen, sillä tyttö olisi välttämättä halunnut heti avata pakkauksen... neuvottelu onnistui, ja pakkauksen avausta onnistuttiin siirtämään tälle illalle. Osat olisivat varmasti eilisessä hulinassa hukkuneet tai rikkuneet.
 En voinut myöskään vastustaa kiusausta kääräistä lahjapaperin pinkkiä Novitan Isoveli-lankaa ja virkkuukoukkua. Kun synttäririeha on laantunut ja näemme seuraavan kerran, ajattelin opettaa tytölle virkkauksen alkeet, aluksi ketjusilmukoiden tekemisen. Uskoisin sen 6-vuotiaalta jo pienen harjoittelun jälkeen sujuvan. Itse ainakin muistan mummon kanssa virkanneeni jo ennen kouluun menoa. Ja tuleepa siinä samalla sitten annettua omaa aikaakin :)


Toivottavasti tyttö innostuu... minä ainakin olen intoa täynnä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti