sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Se Kuuluisa Avocadopasta

Pakkohan tätä oli kokeilla, kun siitä niin paljon puhutaan ja kirjoitetaan. Eivätkä kehut ja kohut ole olleet turhia. Ihan en sanoisi, että syödessä itketti, mutta useampaan kertaan ruokaa nauttiessa tuli kyllä hoettua "Voi että on hyvää!".


Pastan valmistus kävi kädenkäänteessä, vajaassa puolessa tunnissa. Siksi resepti sopii mainiosti myös kiireiselle kokille. Avocadopastan alkuperäinen Gullichsenien resepti löytyy täältä, ja sen mukaan halusin ruuan näin ensimmäisellä kertaa ehdottomasti tehdä. "Herra Avocadopasta" kertoo alun perin käyttäneensä pastassa vuohenjuustoa, joten sitä pitää joskus myös kokeilla. Minun pastassani juustoina siis parmesan ja pecorino.


Pasta vei todellakin kielen mennessään, ja maistui ihanan kevyelle ja raikkaalle. Hyvä valinta lounaaksi tai miksei kynttiläillallisellekin. Viini olisi kruunannut ruuan, mutta minulla on syyni pysytellä vesilinjalla :)


Wc-remonttimme valmistui eilen illalla, ja kaikki remonttijäljet on jo siivottu. Ulkoilusta ja herkkupastasta energiaa saaneena aion nyt kääräistä hihat, ja laittaa kaikki tavarat uusiin kaappeihin paikoilleen. Vitsit, vaikkei se ollutkaan kokonaisvaltainen remontti, niin varsinainen kasvojen kohotus silti. Olen tyytyväinen! Vielä puuttuu sopiva naulakko ja paperiteline. Mistäköhän löytäisin etsimäni, maalaisromanttista tyyliä pitäisi olla, mieluusti valkoista ja naulakko mieluiten hyllyllä varustettuna... muutama kriteeri luetellakseni! Postailen remontista ennen-jälkeen-kuvia, kun ne ovat löytyneet ja paikoillaan :)
 
Aurinkoista, energistä sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! En aikaisemmin olekaan käynyt blogissasi mutta huomasin tuon postauksen ja piti tulla kurkkaamaan tarkemmin. Kivalta näyttää! Tännehän täytyy tulla uudelleen. Jos kiinnostaa kurkata mun uutta blogia, niin tervetuloa. http://gluttonforfit.blogspot.fi Siellä on paljon myös ruokajuttuja, erityisesti kevyttä, koska mulla on laihdutusprojekti menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytti ja maistui hyvältä - ja kevyeltä. Silti olo säilyi kylläisenä pitkään. Näin raskausaikanakin täytyy seurata syömisiään, ettei tule turhia hiilareita, joten täytyykin käydä sivuillasi vastavierailulla. Tsemppiä projektiisi :)

      Poista