lauantai 2. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän lähestyessä

Ystävänpäiväkortit - check! Jostain eilen illalla tuli inspiraatio väkertää kortteja. Ne valmistuivat kerrankin ajoissa. Viime vuonna en saanut millään aikaiseksi, vaikka tarvikkeet olivat kirjekuoria ja postimerkkejä myöden hankituna. No, eivät ne menneet hukkaan, vaan tulivat tänä vuonna käyttöön :)
  

Korttiaskarteluni ovat aina yksinkertaisia. Näissä korteissa olen käyttänyt valmista korttipohjaa ja 2-puoleista skräppipaperia, johon olen leikannut kuvioleikkurilla kulmat. Puinen, punainen sydän oli valmiiksi maalattu, ja kirjoittelin siihen itse tuon ystävälle-tekstin. Alakulmaan piti tieytsti laittaa pellavanväristä pitsiä maalaisromanttiseen tyyliin. Kuvioleikatut kulmat hyödynsin myös koristelussa. Lopuksi pieni, sopivan värinen nappi puusydäntä koristamaan. Valmista tuli!


Kortti on uusiokorttipohja, ja samoin kirjekuori on ekokuori. Näistä voisin askarrella kaikki korttini, sillä pintojen karkeus ja mattamaisuus ovat minusta viehättäviä.
 
Korttiaskartelua tulette näkemään lähiaikoina lisää, sillä helmikuussa iloa ja juhlaa riittää. Tuttavaperheisiin on tulossa vauvoja ja kaksi kummilasta juhlivat syntymäpäiviään. 
 
Sinellin verkkokaupassa on muuten toimitusmaksu nyt vain 0,01 eur. Ehkä pistäydyn vielä korttitarvikeostoksilla ennen ulkoilemaan lähtöä.

P.S. Vauvan peitto etenee mukavasti: 11 tilkkua on valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti