torstai 14. helmikuuta 2013

Vauvaonnitelut

Helmikuu on yhtä juhlaa; sekä syntyneitä vauvoja että kummilapsia juhlistetaan joka viikko. Eilen olimme katsomassa parin viikon ikäistä poikavauvaa.
 
Vauvalahjan hankkiminen on minusta maailman helpoin juttu, sillä en voi vastustaa Ainun ensipupuja. Vai mitä mieltä olette?  
Kuva: Ainu
Vuosien varella olen ostanut pupuja jos jonkin värisiä. Tällä kertaa päädyin keväisen vihreään pupuun. Sen kaveriksi hankin ruukussa olevan, köynnösmäisen vaalean kukkasen, josta toivon mukaan on iloa pitkään. Kukkanuppuja ainakin oli runsaasti! Kukkasen ja pupun kääräisin sellofaaniin ja koristeeksi vihreätä, valkopilkullista nauhaa. (Harmi, että en tullut ottaneeksi kuvaa valmiista paketista.)
 

Askartelin onnittelukortin vauvalle erilaisista papereista, tarroista ja nauhasta. Kiinnityksessä käytin 3D-tarroja. Ja pisteeksi i:n päälle liimasin tietysti sydännapin.


Juuri kun tämä kortti oli valmistumassa, ystäväni laittoi viestiä, että heille oli eilen syntynyt poika. Eli seuraava Ainu-pupu heti hankintalistalle ja korttia suunnittelemaan ja askartelutarvikkeita hankkimaan (niitä minulla ei koskaan ole tarpeeksi...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti