lauantai 16. helmikuuta 2013

Arjen luksusta etsimässä

Viime aikoina olen huomannut, että erilaiset vartalonhoitotuotteet ovat arjen luksusta. Talvella ihoni on yleensäkin ollut aika kuiva, mutta erityisen kuivalta ja kiristävältä se tuntuu nyt raskausaikana. Iho hilseilee helposti, ja kiristystä tuntuu kasvojen lisäksi myös masussa :)
 
Aiheesta innostuneena päätin esitellä teille omat suosikkini ihon kosteutukseen ja hyvinvointiin.


Nämä kaikki tuotteet olen löytänyt ihan vasta viime aikoina. Ainoa näistä pidempään käytössä ollut on tuo Biothermin Lait Corporel -vartalovoide, kuvassa onkin aamulla ostettu ihan korkkaamaton pullo. Voiteessa on mieto, raikas sitruunan tuoksu, ja se imeytyy tosi nopeasti ihoon.


Lumenelta minulla on käytössä lukuisia tuotteita. Spa-sarjan Uudistava Vartalokuorinta tuo kesän mieleen, ja siloittaa ihon pehmeäksi erityisesti saunassa. Toinen Lumenen suosikkituotteista tällä hetkellä on Sensitive Touch Rauhoittava Yövoide. Se ei ärsytä herkkää ihoani kuten monet muut voiteet. Ja erityisesti hyvää tässä on se, että voide on pumppupullossa. Inhoan purkkeja, joista pitää sormin (tai jollain muulla konstilla) ottaa voidetta.
 
Couperosa-ihoisena Avenen apteekkikosmetiikka on ollut käytössä jo pidempään. Niistä kirjoittaa myös Karla All I ever wanted is here -blogissaan. Viime aikoina olen eniten käyttänyt Thermal Spring Water -sprayta eli terveyslähdevettä. Kuulostaa hullulta... mutta se viilentää kasvoja kivasti suihkun jälkeen, ja myös muuten jos (oikeastaan kun) tulee kuuma kotona touhutessa.


Body Shopin Cocoa Butter Moisturising Stickin tuotelupaus yhdessä ystävän suosituksen kanssa vetosi ainakin minuun! Tuote lupaa suojata ihoa venymiseltä ja vähentää raskausarpien syntyä. Toivossa on ainakin hyvä elää. Tuote ei jätä ihoa mitenkään rasvaisen tuntuiseksi, vaikka tuntuu tosi täyteläiseltä. Mietoon kaakaovoin tuoksuun olen jäänyt jo ihan koukkuun...
 
Näillä tuotteilla minä virkistän päivääni. Seuraavaksi suihkaisen hiukan lähdevettä kasvoille ja kaivan imurin siivouskaapista. Mukavaa lauantaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti