maanantai 13. toukokuuta 2013

Vauvalle ja äidille

Viimeisen kolmen viikon aikana olen pikkuhiljaa vielä kerännyt muutamat pienet hankinnat sekä vauvalle että itselleni.

Hoitopöydältä puuttui hoitoalusta. Briolta löytyi kiva kuosi, se oli tietysti oleellinen alustan valinnassa. Harmi, että päällys ei ole irroitettava, mutta toki muovitettu, joten sen voi kostealla pyyhkäistä.
 
 
Äitiyspakkauksessa oli vain yksi kosteussuoja. Ostin kaksi lisää, pienemmän äitiyspakkauksen laatikkoon/vaunuihin ja isomman pinnasänkyyn sopivan. Valitsin Motherhoodin suojat, sillä ne ovat hengittäviä. Hintaa oli tosin reilummin, mutta käyttöä niille tulee varmasti, ja hengitttävyys oli tärkeä valintaan vaikuttanut tekijä varsinkin kun kesää kohti mennään. 

Imetystyynyn päätin hankkia myös etukäteen.  Koska hyvän nukkuma-asennon löytäminen on ollut viime aikoina hankalaa, ostin Doomoo:n Buddy-tyynyn, jota ystäväni mainosti käyttäneensä "unikaverina" jo odotusaikana. Sekä kangas että täyte ovat ihanan pehmeät ja täyte mukautuu hyvin vartalon muotoihin. Toinen ystäväni mainosti käyttäneensä tyynyä myös vauvan sitterinä ja myöhemmina istumatukena. Toki tyyny oli aika hintava, mutta suositusten ja monikäyttöisyyden vuoksi päätin sijoittaa siihen vähän enemmän.

Kuva: Google
Imetysliivien hankinta oli tosi haastavaa. Ostin liivit myyjän avustuksella, sillä minulla ei ollut harmainta hajua oikeasta koosta, tai tarkemmin siitä, kuinka paljon kuppikokoon pitää ottaa varaa. Päädyin ostamaan Triumphin Mamabel-liivit. Alkuun saavat yhdet riittää, jos ne vaikka eivät olekaan sopivat. Hankin sitten myöhemmin lisää.

Kuva: Google
Lisäksi hankin pari perusimetyspaitaa H&M:ltä. Niillä pääsee alkuun, ja voi sitten tarpeen mukaan hankkia lisää.

Kuva: hm.com
Vauvan kylpyamme oli viimeisenä listalla. Amme on muodoltaan laakea, jolloin se menee myös taaperoikäisellä. Itselleni ergonomia on tärkeä asia, joten ammeeseen piti löytyä sopivat, tukevat jalat.

Kuva: vauvamaailma.fi
Nyt saisi pikkuinen meidän puolestamme tulla maailmaan. Tämän valmiimmaksi emme voi enää tulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti