torstai 4. huhtikuuta 2013

Keittiöhaaveita toteuttamassa

Haaveita todeksi, pikkuisen kerrallaan. Keittiöön liittyvistä sisustushaaveistani kirjoittelin aiemmassa postauksessani. Haaveiden toteutus alkoi verhotangoista, jotka pitkän etsinnän jälkeen löytyivät.


Keittiön ilme muuttui kummasti, kun päästiin niistä vanhoista isoäidin verhotangoista eroon. Nämä mustat tangot ovat kokonaan metallia, myös päätynupit. Tangot löytyivät Jyskistä, ja ne olivatkin löytö ihan kirjaimellisesti: siellä sattui ostohetkellä nimittäin olemaan kaikki verhotangot ja -tarvikkeet puoleen hintaan.
 

Kuvassa näkyvä verhokappa on muuten itse ommeltu. Olen käyttänyt kapassa kahta kangasta: puna-beige-valkoruudullista puuvillaa ja yksiväristä pellavaa. Päällimmäisen kankaan alareunassa on pellavanvärinen, yksinkertainen pitsi tuomassa ripauksen romantiikkaa. Olen tykännyt näistä tosi paljon, ja vaikka ovat jo useita kuukausia ikkunassa roikkuneet, en ole vielä kyllästynyt.

3 kommenttia:

 1. Hei! Mistä olet ostanut verhokankaan? Ovat todella kauniit verhot ja himoitsen samanlaisia omaan asuntooni. Ymmärrän jos haluat pitää tiedon itselläsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo salaisuus ole :) Tämä ei ole valmista kappakangasta, vaan ruutukangas, pellava ja pitsi ovat erikseen. Kaikki nämä olen hankkinut Kangaskauppa Nokian Kauppahuoneelta.

   Poista
  2. Suurkiitos vastauksesta! Putiikki ei ole aivan kotinurkilla, mutta katsotaan josko joskus ajelisin sen ohitse.

   Värikästä syksyä sinne! :)

   Poista