tiistai 16. huhtikuuta 2013

Äitiysloman alkutunnelmia

Hämmentävää! Äitiyslomani alkoi; eilen oli ihan ihka ensimmäinen päivä. Toki viikonloppuna jo pääsi vähän fiilistelemään. Tässä muutamia ensikosketuksiani äitiyslomaan:

 
Loman aluksi kilisteltiin kuohujuomat...
 
 
...pöytäkoristeena freesattu kukkaistutus! Tässä oli pääsiäisenä narsisseja ja iiriksiä muratin kavereina, mutta vaihdoin tilalle vehkan. Tuli aika kaunis, vaikka itse sanonkin! Ja juuri minun tyyliseni :)
 
 
Ihanaa pikkupyykkiä narulla. Suloista, jännittävää, uutta, outoa, kaunista, pelottavaa, huumaavaa - sellaista tämä odotus on, ihan kaikkea yhtä aikaa.
 
 
Suloisista vauva-ajatuksista täyttyvät päivät - nyt ja tulevaisuudessa.
 
 
Lepoa ja aikaa itselle, niitä nyt tarvitaan, jotta jaksaa loppuraskauden ja synnytyksen. Viihdykkeeksi ystävältä iso pino Vauva-lehtiä...


... lisäksi vielä yhdet keväiset vauvan sukat työn alla (ja monta muuta käsityöideaa mielessä...). 
 
Tässä minun reseptini tuleville viikoille. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kalenterini ammottaa tyhjyyttään, joten luvassa on kotoilua, joutilaana oloa ja lepäämistä. Ja tietysti ystävien tapailua ja kodin laittamista sopivassa määrin - bloggailua unohtamatta :)

2 kommenttia:

  1. Nautihan äippälomastasi :) Mulla itelläni oli kauheita ongelmia keksi mitä tekis äitiyslomalla (siis ennen vauvan syntymää) ja no loppu ratkeskin sillä kun lopussa en enää saanut tehdä muuta kun maata :/

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mulla ei tunnu olevan tätä ongelmaa :) Tuntuu, että kaikki ideat laukkaavat nyt ihan villinä kaikenlaisten sisustus- ja leipomusideoiden suhteen. Täytyy koittaa kuitenkin myös levätä, ettei vauva syntyisi kovin ennen aikojaan ja että kaikki menisi muutoinkin hyvin. Käynkin tästä vilkaisemassa blogiasi... :)

    VastaaPoista