maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hullutusta kodin sisustukseen

Raskaus ei yhtään helpota kodinlaittoviettiä, eikä sekään, että ihan pian jään äitiyslomalle... olen selannut Hullujen Päivien kuvaston vaikka kuinka monta kertaa läpi, ja siellä on nyt useampia tuotteita, mitkä ovat olleet hankintalistalla jo jonkin aikaa. Mikä parasta, Hullareilta voi nykyisin tilata myös netin kautta. Tällä hetkellä en todellakaan voisi kuvitella lähteväni siihen ihmispaljouteen.

Tässä muutama suosikkini, erittäin todennäköisesti nämä "joudun" sieltä itselleni klikkaamaan:

1. Pentikin Selene-lampunjalka
Kuva: Stockmann
Olen katsellut ja ihastellut useita kertoja Pentkin lampunjalkoja, myös tätä nimenomaista mallia. Valikoimissa olevista varjostimista mikään ei miellytä, mutta ne voi toki hankkia muualtakin. Alennus näyttää myös olevan hyvä normaalihintaan verrattuna.

2. Rörstrandin lautaset
Kuva: Stockmann

Vaaleanpunaisesta keväthuumastani olen kirjoitellut jo aikasemminkin. Nämä Rörstradin hennon pinkit lautaset ovat kerrassaan nätit. Niistä olisi ihana tarjota äitiyslomalla ystäville itseleivottuja herkkuja: piirakoita ja jotakin makoisaa :)

3. Pentikin tarjoilulautanen

Kuva: Stockmann
Astiakaapistani löytyy jo samaa sarjaa kupit. Tarjoilulautanen sopisi paitsi saman sarjan kuppien kanssa, myös kermanväristen Kermansaven mukien ja tietysti noiden Rörstrandin lautasten kanssa.

4. Gant Home -käsipyyhkeet
Kuva: Stockmann

Uudistettu pikkukylppärimme kaipaa vielä muutamia uusia käsipyyhkeitä. Näistä tuo alimmainen vaihtoehto olisi ehdottomasti paras.


5. Stockmann Decor Grace-seinähylly

Kuva: Stockmann
Voiko tällaisia ihania hyllyjä olla koskaan liikaa?

Eli loppuviikolla sitten vain klik-klik :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti