tiistai 24. syyskuuta 2013

Korien tuunausta

Kaappeja siivotessa tuli vastaan useampi luonnonvärinen kori, jotka ovat päätyneet meille erilaisten lahjojen ja hedelmäkorien mukana. En pidä tuosta sävystä yhtään, ja olin heittämässä koreja jo pois. Kunnes yhtäkkiä hoksasin, että korithan voi maalata!

 

Ei muuta kuin tuumasta toimeen: matta valkoinen spray-maali käteen ja suihkimaan. Maalauspaikkana toimi näppärästi kottikärryt, pahvilla ja sanomalehdillä vuorattuna. Maalaus onnistui ulkona, kun siirsin kärryt tuulettomaan paikkaan. Ja hyvä niin, sillä melkoiset hajut käyttämästäni spray-maalista tuli.


Koreista tuli kauniita ja käyttökelpoisia, ja maali peitti  riittävän hyvin yhdellä maalauskerralla. Koreja voi pitää leipä- tai hedelmäkoreina, tai niissä voi säilyttää vaikka postikortteja. Yksi kori löytää todennäköisesti paikkansa kylpyhuoneesta.


Valkoinen spray-maali on muuten jokaisen tuunaajaan "must have". Sillä saa fiksattua vai mitä, ja vaikka kuinka nopeasti. Eli sitä täytyy aina pitää varastossa päähänpistoja varten.

4 kommenttia:

 1. Nuo spraymaalit on niin mahtavia olla olemassa. Mitenköhän kävisi jos kokeilisi punaista koria maalata kun siinä maalipinta jo on. Tarttuukohan.. peittääköhän. Pitää kokeilla :) Blogissani on sinulle muuten HAASTE!! :) http://mennaankomaalle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis haasteesta! Uskoisin spray-maalin tarttuvan, ja sillä voi helposti maalata useita kerroksia. Kuivumisaikakin on lyhyt. Ei muuta kuin testailemaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Käyttöä koreilla on ollut paljon enemmän kuin ennen, eli kannatti nähdä vaiva.

   Poista