perjantai 20. syyskuuta 2013

Käpyjä sisustukseen

Olen kerännyt kesän mittaan käpyjä syksyn ja talven askarteluita varten. Tarkoitukseni on maalata kävyt valkoiseksi, mutta muutama pääsi käyttöön naturellina...


Lyhdyt ovat Partyliten viime syksyn mallistosta. Olen tykästynyt niihin, koska lyhtyjen jalkaan voi vaihdella kuhunkin vuodenaikaan sopivia juttuja. Jotenkin näistä tulee heti syksyinen tunnelma... mutta syksyhän nyt onkin! En malta odottaa, että pääsen hämärän tullen sytyttämään tuikut.
 
Luonnonmateriaaleista voi askarrella vaikka mitä. Seuraavaksi ajattelinkin lähteä kyykkimään tammenterhoja pihasta. Niistä saa helposti kaunista erilaisiin asetelmiin tai vaikka vain pöydälle ripottelemalla... onneksi meidän pikkuinen ei yllä vielä (!) pöydälle :)
 
Mukavaa viikonlopun alkua!

2 kommenttia:

  1. Minusta nämä lyhdyt ovat kauhean ohkaista lasia, että näiden kanssa saa olla tosi varovainen. Yhdet lyhdyt jo reklamoin, kun kaikissa oli halkeamia. Toiset kun tuli niin yhdessä oli huomaamaton lohkeama, mutta sitä en jaksanut enää reklamoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla nämä oli ehjät ja ihan hyväkuntoiset. Nämä ovat ainoat Partylite-tuotteet, jotka olen tilannut. Petyin kyllä minäkin hiukan tuohon lasin paksuuteen, sillä oli melkoisen kallis setti. Mutta ihan käyttökelpoiset, kun voi tuota "maisemaa" vaihtaa mielensä mukaan.

      Poista