tiistai 10. syyskuuta 2013

Tuolien tuunausprojekti

Syksyisempien ilmojen lähestyessä iskee aina hillitön sisustushimo. Minun kohdallani se tarkoittaa yleensä tuunausintoa. Esittelen teille uuden projektini toivoen, että saisin siihen näin vähän vauhtia. Blogiani keväällä lukeneet muistavat varmaan postaukseni keittiöhaaveista uusien tuolien muodossa. Riviera Maisonin tuolit saavat nyt odottaa, sillä löysin huuto.netistä kerrassaan upeat kaunokaiset, jotka ovat vanhaa kunnoon talonpoikaistyyliä!
 

 


Tuoleja on yhteensä 4 kpl, kahta erilaista mallia. Pidän tuolien eriparisuutta, mutta mies ei oikein sitä ymmärrä. Hänen mielestään siinä ei ole mitään logiikkaa - ehkä se on sitten sitä naisen logiikkaa ;)

Onneksi tuolien pohjaväri on valmiiksi valkoinen, sillä tarkoitus olisi maalata tuolit uudelleen puhtaan valkoisiksi. Kaksi tuoleista tarvitsee istuinosaansa uuden kankaan ja toiset kaksi saavat erillisen istuintyynyn. 


Tämä tuunausprojekti on tosiaan vasta alkuvaiheessa, eli olen tehnyt hyvät suunnitelmat. Lisäksi tuunauspaikka on valmiina (lue: siivottuna), ja maalipesu ja hiontapaperi odottavat käyttäjää. Äkkiä ottaen tämä tuntuu taas pikkuprojektilta, mutta yleensä näissä tapauksissa osoittautuu, että luulo ei ole tiedon väärti...

Nyt vain toivotaan, että tyttö nukkuu mukavia parin tunnin päiväunia niin, että homma pääsee hyvään alkuun. Pitäkää peukkuja :)

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä! Erilaiset tuolit ovat kivoja. Tsemppiä entisöintiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Intoa olis nyt enemmän kuin laki sallii :)

      Poista