maanantai 13. tammikuuta 2014

Arkista aherrusta

Pyhät ja vapaat on vietetty, ja arki palannut toden teolla. Joulun jälkeen olen intoutunut siivoamaan - erityisesti kaappeja ja laatikoita, joiden läpikäynti ei minulla joulusiivoukseen kuulu. Varasin kirpputoripöydän helmikuuksi, joten sopivasti sitä silmällä pitäen käyn paikkoja läpi. Ja varsinaisena houkuttimena on maaliskuulla odottava remontti... pois purettavat kaapit pitää tyhjentää ennen sitä!

 

Vielä saamme odottaa aikaa, jolloin meidän Neiti osallistuisi siivoukseen. Mutta eipä hän nyt vielä ihan hirmuisesti sotkekaan... ihan pakko on vain linkittää tähän parhaat vinkit siivoukseen lasten kanssa, löydät ne täältä. Parhautta on sivulla oleva toteamus, että laiskalla äidillä on ahkerat lapset :) Jos muuten tarvitset vinkkejä siivoukseen, Marttojen sivuilta löytyy monenmoiset vinkit tahranpoistosta keittiön puhtaana pitämiseen.
 
 
(Kuva)
 
Syksyllä alkanut ruokavarastojen tyhjentäminen (klik) on edennyt oikein mukavasti. Yllättävän monenlaista ruokaa ja leipomuksia saa tehtyä kaapista ja pakastimesta löytyvistä ruokatarvikkeista. Viime viikolla söimme mm. kanakeittoa, lihamureketta ja pannukakkua. Oikeastaan on aika hauskaa koittaa keksiä jotain olemassa olevista tarvikkeista.


(Kuva)
 
Tällaista kotoilua meillä tällä hetkellä. Uusi käsityöprojektikin on jo aloitettu, siitä tarkemmin jossakin vaiheessa, kun olen päässyt alkua hiukan pidemälle :)
 
Kirpsakan aurinkoista pakkaspäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti