keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lankakaupan apajilla

Vaikka onkin keskikesä, saahan hehkuttaa lankakaupan antimia? Sadepäivä kun viritti sopivasti tunnelmaan...

Paitsi että hamstrasin kankaita ennen lapsemme syntymää, hankin myös reilun määrän lankoja varastoon. Bongasin eräänä toukokuisena iltana Poppelin nettikaupasta huiman määrän Dropsin lankoja hyvillä alehinnoilla. Eikä auttanut muu kuin heti tilata, sillä vaikka kesällä neulomukset jäisivätkin vähemmälle, kyllä se syksykin sieltä tulee, joskus! Hankin lankoja varastoon niin että on sitten mistä tehdä, kun inspiraatio iskee.

Tällaisia herkkuja klikkailin ostoskoriin:

Ja tietysti hiukan jo tein suunnittelmia, että mitä tekisin, jotta osasin ostaa sopivan määrän lankoja. Myöhemmin tuskin saa ainakaan enää samaa erää, ja saattaa osa väreistä poistua kokonaankin valikoimasta. Joten yritin olla kaukaa viisas.

Tässä muutama maistiainen neulontasuunnitelmistani:


Toteutus onkin sitten jo toinen juttu... mutta jos nyt aloittaa, jotain voi olla valmiina talven tullen :)
 
Eilen tein -blogin Hanne bloggasi joku aika sitten lanka- ja puikkoinventaarista, ja hänen huikeasta kirjoituksestaan innostuneena aion nyt käydä puikkovarastoni kimppuun. Kunhan vain Puikko-Liisani löytyisi - muuten on sukkapuikkojen koon arviointi melkoista arpapeliä...

2 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä lankoja, tulee mieleen jo syksy :) Ollapa taito, että osaisi neuloa. Sinulle on jtn kivaa huomenna blogissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kun lankoja katson, niin syksyiseltä näyttävät, vaikka en sitä ajatellut tilatessani. Mutta niin vain tänään sääkin on hiukan syksyinen... kiitos kesähaasteesta, vastaan lähiaikoina!

      Poista