torstai 13. kesäkuuta 2013

Kangashamsteri

Minusta on tullut kangashamsteri. Juuri ennen tyttömme syntymää ehdin vielä nettikaupoista täydentaa kangasvarastojani muutamilla trikoilla ja joustoveloureilla. Silloin en tiennyt vielä vauvan sukupuolta, joten kankaiden väritys on sen mukainen.

 
Kuten huomaatte, retrobuumi ja värit suoraan omasta lapsuudesta...

 
Satuin juuri sopivasti Metsolan ystävämyynnin aikaan surffailemaan netissä. Sieltä löytyivät nuo ylläolevat ihanuudet: keltainen ja ruskea pallokuvioinen joustofrotee sekä vihreä Waterlily-trikoo.

 
Tässä on puolestaan toisaalta tilatut keltainen Apinapuu-joustofrotee, Goofy Giraffe interlock ja ruskea-lime pallotrikoo. Lisäksi keltainen ja tummanruskea resori.

Valitsin kankaat sillä perusteella, että ne sopisivat joko haalareihin tai mekkoihin. Nyt tiedän, että mekkoja näistä pääosin tulee, ehkä bodeja tai housujakin. Katsotaan. Kunhan saisi aikaiseksi leikata, kyllä sitä jo sitten jossakin välissä ompelee.
 
Ruoka-aika, ja minua kutsutaan... joten ensi kertaan taas!

2 kommenttia:

  1. Täällä on toinen kangashamsteri :) Ostelen pieniä paloja, vaikka en ihan tiedä vielä mitä niistä tekisin. Liityin muuten lukijaksi samalla.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa :) Harvemmin mullakaan on suunnitemia, ainoastaan verhot täytyy suunnitella, että tulee tarpeeksi kangasta.

    VastaaPoista