maanantai 24. kesäkuuta 2013

Istuintyynyn uudet vaatteet

Muutaman läheltä piti -tilanteen jälkeen pääsin vihdoin juhannusviikonloppuna hiukan ompelemaan. Niin se vain työllistää tuo pikku-neiti, ja juuri kun luulee saavansa hetken omaa aikaa, alkaakin sydäntäraastava nälkäitku...
 
Ompelupöydällä odottaa muutama keskeneräinen työ, joista ensimmäisenä valmistui eteisen penkin istuintyynyn päällinen. Alkuperäinen päällinen oli tylsä valkoinen, ja jotakin eloa penkkiin oli ihan pakko saada.

Ennen...
 
Valitsin tyynyyn pellava-tummanharmaaraidallisen kankaan, joka mielestäni toistaa mukavasti lattialaattojen väriä.
 
 
Nämä verhoilutyöt ovat sellaisia, että joka kerta kuvittelee, että äkkiäkös minä tuon... ja ajankäyttö lähtee heti lapasesta, sillä joku mättää kuvioiden kohdistuksessa tai kankaiden mitoissa. Haastavintahan on se, että päällysen on oltava sopivan napakka, jotta se istuu kauniisti. Toki kankaallakin on merkitystä.

 
Ompelin päällisen toiseen päätyyn vetoketjun, jotta sen voi helposti ottaa pois pesua varten.

... jälkeen.
Pikku juttu, mutta kyllä muuttui penkin ulkoasu ja koko eteinen heti merkittävästi! Vielä on mietinnässä, mitä teen noiden alalokeroissa olevien korien kanssa. Niissä on nyt toistaiseksi valkoiset kangassisukset, mutta ehkä otan ne vallan pois, tai laitan ulkopuolelle taitettuvan reunan tuosta samasta raitakankaasta.

4 kommenttia:

  1. Samanlainen penkki löytyy meidänkin eteisessä...tällä hetkellä ilman päällistä...:))
    Terv. Irmastiina/uusi lukijasi...:)

    VastaaPoista
  2. Kiva penkki, mutta alun perin tylsä tuo päällinen. Meilläkin se oli jonkin aikaa ilman pehmustetta! Tervetuloa lukijaksi :)

    VastaaPoista