tiistai 29. tammikuuta 2013

My Cup of Tea

Eilen kauppareissulla löysin aivan ihanan saksankielisen sisustuslehden. Miten tämä on voinut ennen mennä multa ohi?! Lehden nimi on Landhaus. Landlich wohnen mit Stil. Todellakin.


Tänään kiirehdin töistä kotiin päästäkseni lehden kimppuun... villasukat, kuppi teetä ja omaa aikaa - tämä on kotoilua parhaimmillaan :)Ainakin yksi aivan ihana kehysasetelma lehdestä osui heti silmiin. Meillä on vanhan piirongin yläpuolella muutamia vanhoja valokuvatauluja. Vaikka nykyinen ripustelu onkin häiritsevä, taulujen uudelleen asetteluun on tosi vaikea ryhtyä. Ehkä tästä saa siihen intoa.


Kuvassa oleva pieni valkoinen pöytä on myös kaunis, erityisesti tuota lautaseinää vasten. Jotakin tuollaista pöytää olen meille vähän haaveillutkin. Sen voisi kokonaan pyhittää vaihtuvalle asetelmanäyttelylle: kynttilöille, kukille ja pienesineille :)

Olen tosi huono kiinnittämään seiniin mitään. Tässä on kivasti laitettu tuikkulyhdyt seinäkoukkuihin. Eihän niitä välttämättä tarvitse katosta laittaa roikkumaan. Myös itse koukut ovat aika upeat.


Ja sitten aivan huippu. Teefriikkinä ihastuin tähän tyynyyn totaalisesti.Tällainen on melkein pakko saada. Täytyykin selvittää, miten tällaisen saisi hankittua - tai sitten soveltaa mallia ja tekaista vastaava itse.

Ja nyt "my second cup of tea" :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti